Belangrijke documenten op de computer zoeken

Met Kaspersky Password Manager kunt u tijd besparen door op uw apparaat naar bestanden te zoeken die mogelijk vertrouwelijke gegevens bevatten. Het programma zoekt JPEG-, PNG-, BMP- en PDF-bestanden die tekst bevatten. Alle gevonden bestanden tijdens de zoekopdracht worden geanalyseerd en gecategoriseerd: U kunt de zoekresultaten bekijken, kiezen welke documenten u wilt toevoegen aan uw kluis en de categorieën van documenten wijzigen.

Kaspersky Password Manager ondersteunt de volgende categorieën voor documenten:

Opmerking: tijdens het zoeken zal Kaspersky Password Manager de volgende bestanden overslaan: PDF-bestanden die met een wachtwoord beveiligd zijn, PDF-bestanden die groter zijn dan 20 MB, en afbeeldingen die groter zijn dan 100 MB, met een resolutie lager dan 256x256 px of hoger dan 40 MP.

Als een afbeelding te groot is, comprimeert Kaspersky Password Manager de originele afbeelding alvorens het die toevoegt aan uw kluis. Als de originele afbeelding meer dan 100 MB groot is, kan Kaspersky Password Manager deze niet comprimeren. De uiteindelijke grootte van een afbeelding in de kluis is maximaal 6 MB. PNG- en BMP-afbeeldingen worden naar de JPEG-structuur geconverteerd.

Voordat gevonden documenten worden toegevoegd aan uw kluis, wordt u door Kaspersky Password Manager gevraagd om de originele bestanden van het apparaat te verwijderen om veiligheidsredenen. Als u documenten uit de kluis nodig hebt, kunt u ze op elk ogenblik exporteren naar uw apparaat.

Belangrijke documenten op de computer zoeken